Catering

Catering Malmö – catering med 100% service och upplevelse!

Catering Malmö via Smörgåshörnan

Med över 40 års erfarenhet och kunskap av catering och restaurangbranschen erbjuder Smörgåshörnan catering i Malmö och övriga skåne. Kvalitet och lång tradition av skånsk smörgåsmat är några av Smörgåshörnans viktigaste kännetecken. Råvarorna har alltid kommit i första hand i form av bla. norsk fjordlax och kvalitetsräkor från ishavet. Personalen i företaget har funnits med i många år och är en stor tillgång till den goda service vi levererar när det gäller catering.

Vi är stolta över att erbjuda förstklassig cateringverksamhet i Malmö och Lund med omnejd.
Tveka inte att kontakta oss om du letar efter catering i Malmö.

Catering för alla tillfällen

Smörgåshörnan erbjuder Malmös mest prisvärda catering och vi lagar mat eller buffér efter dina behov oavsett vad det gäller och självfallet kan ni även sätta ihop er egna cateringmeny. Vi erbjuder catering till företag, privatpersoner, bröllop, konfirmation, event frukost, födelsedagsfest, luncher, invigningar, studenten, påsk, jul och nyåersmenyer och mycket mer. Självklart kan vi även erbjuda utkörning om ni så önskar.


Catering Malmö, vi finns för era behov
– catering med 100% service och upplevelse!


Catering Malmö

Catering Malmö brinner för att ge er snabb och professionell catering i Malmö året runt. Hos oss står kvalitet och smak i fokus tillsammans med bästa tänkbara service, allt för din bästa matupplevelse.

Smörgåshörnan har menyer för catering Malmö som är fräscha och attraktiva, och dessutom väl anpassade till dina behov. Klicka dig gärna vidare för att titta på våra färdiga menyförlag för catering Malmö och känn den njutning och upplevelse som Smörgåshörnan kan erbjuda via catering i Malmö! Självklart skräddarsyr vi även menyerna efter era önskemål!

Välkommen till Malmös bästa catering!

Häng med oss på Facebook

Du har väl inte missat vårt nyhetsbrev?