Catering Malmö

Smörgåshörnan erbjuder Malmös mest prisvärda catering

Catering Malmö

Vi erbjuder catering till företag, privatpersoner, bröllop, konfirmation, event frukost, födelsedagsfest, luncher, invigningar, studenten, påsk, jul och nyåersmenyer och mycket mer. Självklart kan vi även erbjuda utkörning om ni så önskar.
Catering Malmö
Catering Malmö
Catering Malmö

Catering Malmö för alla tillfällen

Med över 40 års erfarenhet och kunskap av catering malmö och restaurangbranschen erbjuder Smörgåshörnan catering i Malmö och övriga Skåne. Kvalitet och lång tradition av skånsk smörgåsmat är några av Smörgåshörnans viktigaste kännetecken. Råvarorna har alltid kommit i första hand i form av bla. norsk fjordlax och kvalitetsräkor från ishavet. Personalen i företaget har funnits med i många år och är en stor tillgång till den goda service vi levererar när det gäller catering.

Vi är stolta över att erbjuda förstklassig cateringverksamhet i Malmö och Lund med omnejd.
Tveka inte att kontakta oss om du letar efter catering i Malmö.

Smörgåshörnan erbjuder Malmös mest prisvärda catering och vi lagar mat eller buffér efter dina behov oavsett vad det gäller och självfallet kan ni även sätta ihop er egna cateringmeny. Vi erbjuder catering till företag, privatpersoner, bröllop, konfirmation, event frukost, födelsedagsfest, luncher, invigningar, studenten, påsk, jul och nyåersmenyer och mycket mer. Självklart kan vi även erbjuda utkörning om ni så önskar.

Vi brinner för att ge er snabb och professionell catering Malmö året runt. Hos oss står kvalitet och smak i fokus tillsammans med bästa tänkbara service, allt för din bästa matupplevelse.

Smörgåshörnan har menyer för catering som är fräscha och attraktiva, och dessutom väl anpassade till dina behov. Klicka dig gärna vidare för att titta på våra färdiga menyförlag för catering och känn den njutning och upplevelse som Smörgåshörnan kan erbjuda via catering i Malmö och övriga Skåne!

Självklart skräddarsyr vi även menyerna efter era önskemål!

Välkommen till Malmös bästa catering!

Rulla till toppen